·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

WSC yolculuğu başladı

29 Aralık 2017

2017-12-10-PHOTO-00000068


Dünyanın 40 ülkesinde İngilizce eğitim yapan okullar arasında düzenlenen “World Scholar’s Cup (Dünya Bilginler Yarışması)” heyecanı başladı. Piri Reisli öğrenciler İzmir Özel Sev İlköğretim Okulları’nda yapılan bölgesel yarışmalardan 54 madalya ve bir kupa ile döndü.

Bölgesel yarışmalarda başarılı olan okulların Temmuz 2018’de Barcelona’da yapılacak olan World Scholar’s Cup Dünya Turnuvası’na katılmaya hak kazanacağı yarışma “Unlikely World” temasıyla 9-10 Aralık 2017 tarihlerinde yapıldı. Bölgesel yarışmaya İngilizce eğitim yapan okullardan 400’e yakın öğrenci katıldı. "Dünyaya yön vermiş şimdi hayatta olmayan liderler canlansa nasıl bir dünyaya sahip olurduk?", "Teknolojiyi eski liderleri canlandırmak için kullanmalı mıyız?", "Geleceği görmeli miyiz?" gibi birçok konuda görüşlerini ortaya koyan öğrenciler “Team Debate”, “CollaborativeWriting”, “Scholar'sBowl” ve “Scholar's Challenge” kategorilerinde temsil yeteneklerini geliştirdi.

World Scholar’s Cup İzmir Turnuvası’nda Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nı Deniz Denisa Şengezener, Deniz Canlı, Mehmet Ali Helvacıoğlu, Özgü Azra Dağlar, Pelin Atılganer, Ekin Küçük, Zeynep Ünal, Ela Talay, Michel Jedi Arcas, Alya Öztap, Duru İbişağaoğlu, Derin Erkanadayı ve Selin İbişağaoğlu, Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nı ise Barcha Çağatay, Cem Tuna Fındık, Can Önder, Dilay Bakıcı, İnci Doğan, Lale Şenaydın, Ayda Önder, Melisa McKenzie, Ceren Bayhan, Ece Ünalp, Alp Binoğlu, Timur Tokatlıoğlu, Öyküm Puğ, Duygu Ecem Ertan ve Zeren Övül temsil etti.

 

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img