• Frankofoni

Beş ayrı kıtadan, 274 milyon insanın konuştuğu Fransız dilinin bayramı olan “Frankofoni Haftası” mart ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanır.
Fransız dilinin konuşulduğu ülkelerde kutlanan Frankofoni Günü okulumuzda anasınıfı öğrencileriyle bir gösteri şeklinde kutlanır. Eylül ayında tanışılan bu yabancı dili kullanarak şarkılar söylenir, oyunlar sergilenir ve anne babalara öğrenilenler büyük bir keyifle sunulur.

• Mardi Gras – Tuhaf Gün

Kültürel etkinliklerimizden biri olan Krep Günü okullarımızda Tuhaf bir Gün olarak kutlanır. Şubat ayının son günlerinde sıradan bir gün olarak başlamayan “Tuhaf Gün” tüm tuhaflıklarla devam eder. İlginç kostümlü öğretmenler, sıra dışı yemekler, farklı dersler vb tuhaflıkların sonunda öğrencilerimizin kendi anne babalarının kıyafetleri giyerek şarkılar eşliğinde gerçekleşen bir defile ve yenen kreplerle son bulur.