İlkokul eğitim programız ile her öğrencinin bireyselliğine ve bağımsızlığına önem verir, kendi öğrenmelerinin sorumluluğunu almaları konusunda öğrencilerimizi teşvik ederiz. Öğrenme süreçlerinin her aşamasında odağımız öğrencilerimiz olduğu için sınıf öğretmenliği uygulamamız ilk 4 yıldır.

Akademik hayata ilk ve en önemli adımlarını atan öğrencilerimizin derslere karşı olumlu tutum geliştirmesi çok önemlidir. Bu nedenle ilkokulumuzda bilginin ezberletildiği yaşantılar yerine; bilgi ve becerilerin harmanlanarak öğrencinin aktif halde bilgiyi zihninde yapılandırmasını destekleyen geziler, proje ve etkinliklerle olumlu bir öğrenme iklimi oluşturulmaktadır.