• VELİ SANAT GÜNLERİ

Ailenin doğrudan eğitime katılımının önemini çok iyi bilen bir kurum olarak ailelerimiz düzenli olarak ve sırayla okula davet edilir. Ayın Enleri adını verdiğimiz uygulamaya bağlı olarak her ay için seçilen proje konusuna bağlı olarak velilerimizle bir görev paylaşımı yapılır. Kendilerine verilen gün ve saatte okulumuza gelerek bir ders saati etkinlik yapmaları, hikaye okumaları, deney yapmaları vb beklenir. Bu şekilde veliler kendi çocuğunu sınıfın içinde akranları arasında gözlemleme şansı bulabilir.

• EKİM AYI VELİ ETKİNLİĞİ - SINIFTAN KAÇIŞ OYUNLARI

Her yıl ekim ayında veliler okula davet edilip o yılın proje konusuna dair neler yapıldığını ve yapılacağını göstermek için etkinlikler düzenlenir. Her yaş seviyesinde farklı olarak planlanan veli katılımlı etkinlikler velilerin aktif rol aldığı sınıf iç oyunlar ve sanat etkinlikleriyle gerçekleşir.

• GEL BERABER OYNAYALIM – BAHAR ŞENLİĞİ

Sene başında proje konusu çerçevesinde gerçekleştirilen sene sonu etkinliği hem çocukların okul dışından getirdikleri bir arkadaşlarıyla birbirinden zevkli oyunlar oynayabildikleri, hem de gelen velilerin çocukların ortaya çıkardıkları yaratıcı çalışmaları görme fırsatını yakaladıkları bir gün oluyor. “Gel Beraber Oynayalım” adıyla Mayıs ayında gerçekleştirilen bu etkinlik sınıf içi oyunlarla veli oryantiring çalışmalarıyla renklenmiş oluyor.