• Okuma partisi (1. sınıflar): 1. sınıflarımızın heyecanla sürdürdükleri öğrenme yolculuğundaki, ilk karne günlerinde öğretmenlerinin rehberliğinde anne-babalarına okudukları şiir, tekerleme, heceleme, dikte çalışması ve kelime türetme oyunlarıyla renkli bir etkinliğe imza atarlar.
  • Okuma Şenliği (1. sınıflar): Öğrencilerimiz; Türkçe, Fransızca, İngilizce şiirler, şarkılar, skeçler ve “Schoolwork” ritim, modern ve halk danslarıyla performanslarını sahnede sergiler.
  • Büyükanneler ve Büyükbabalar Günü (2. sınıflar): Manevi değerlerimizi yaşatma, büyüklerimize duyduğumuz saygı ve sevgi gibi önemli değerlerimizi öğrencilerimize kazandırmak amacıyla aile kurumunun temelini oluşturan büyükanne ve büyükbabaları okulumuzda ağırlıyoruz.Öğrencilerimiz konuklarımız için birbirinden keyifli üç dilde sunumlar yapar,onların öğrencilik yıllarına ait anılarını dinleyerek keyifli bir gün geçirirler.
  • Portfolyo Sunumları (1., 2. ve 3. sınıflarda): Sistemli ve amaçlı oluşturulan öğrenci gelişim etkinlikleri her sınıf seviyesinde farklı sunum teknikleriyle sergilenir.
  • Benim de Öğreteceklerim Var (3. sınıflar):Eğitimde katılımcı işbi rliğini temel aldığımız ve veli katılımı ile gerçekleştirilen “BENİM DE ÖĞRETECEKLERİM VAR” projemizin amacı; aile katılımı ile anne babaların çocukların gelişim ve eğitimlerine katkıda bulunmaları için organize edilmiş etkinlikler planlayarak ailelerin kurum programına katılımını sağlamaktır. Ailelere meslekleriyle ya da özel yetenekleriyle ilgili konularda çocuklarla birlikte etkin olabilecekleri aile görevleri verilerek ve projeye katılımları sağlanır.
  • 23 Nisan Çocuk Etkinlikleri Haftası (ilkokul):Öğrencilerimizin çocuk olmanın keyfini doyasıya yaşadıkları 23 Nisan tarihini de kapsayan gönüllerince eğlendikleri danslar, tiyatro ve sahne gösterileri, bahçe oyunları, yarışmalar, Fransızca “ Incroyable Talent” ve pikniğin yer aldığı  festival tadında bir hafta geçirirler.