Türk Malları Haftası kutlandı

13 Aralık 2017

IMG_9812

Yerli malı kullanmanın, tutumlu olmanın, yatırımın önemini vurgulamak, farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencileri çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Anaokulu öğrencilerimiz evlerinden yiyecekler getirerek  anaokulu katında şiirlerini okuduktan sonra şarkılar eşliğinde güzel bir ikindi kahvaltısıyla kutladılar. 1. sınıflar sabah töreninde sunum yaparken 2. sınıf öğrencileri tutumlu olmak, zamanı etkili kullanmak, eşyalara özen gösterme konularına vurgu yapmak amacıyla çeşitli oyunlar oynadı. Kutlamalar beslenme saatinde yerli malı yiyeceklerin tüketilmesi ile sona erdi.