İnciraltı’nda hem spor hem eğlence

16 Ekim 2017

pirisiklet04

Özel Piri Reis Okullarının geleneksel bisiklet etkinliği "PİRİSİKLET" dün 9. kez İnciraltı Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi. Güzelbahçe ve Karşıyaka Piri Reis'in öğrencileri, velileri ve öğretmenlerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik grup kent ormanında bisikletle gönlünce gezerek hem spor yaptı hem eğlendi. Sabah saatlerinde Kent Ormanı girişinde müzik ve ikramlarla başlayan bisiklet şenliği iki ayrı parkurda yapıldı. Anaokulu öğrencileri velileriyle birlikte kısa parkurda bisiklet sürmenin keyfini yaşarken ilk ve ortaokul öğrencileri ise İnciraltı Lagünü etrafında tur attı. Yaklaşık üç saat süren etkinlik, Power Extreme Bmx Show ve Voodoo Wings Parkur Akrobasi Gösterisi ile sona erdi.