Atatürk ve spor dolu kutlama

17 Mayıs 2019

TRN_1828

Özel Piri Reis Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe ve spora verdiği önemi vurgulayan törenler ile kutlandı.

Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında sabah okul fuayesinde düzenlenen, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın tüm okul tarafından söylenmesiyle başlayan resmi tören 19 Mayıs’ı anlatan kısa bir filmin izlenmesi ve öğrencilerin hep birlikte Gençlik Marşı’nı söylemesi ile sona erdi. Kutlamalar öğleden sonra Atatürk Araştırmacısı Ahmet Gürel’in “Savaş Bir Cinayettir, Vatan Savunması Olmasa” adlı konferansının ardından dans ve spor müsabakaları ile gün boyu sürdü.