8’ler Homeros Vadisinde

20 Aralık 2017

DSC_0015

8.sınıf öğrencilerimiz  Bornova Homeros Adventure Doğa Sporları Merkezi'nde keyifli bir gün geçirdiler.  Doğa yürüyüşü ile başlayan etkinliğimiz  kahvaltı ile devam etti. Kahvaltıdan sonra survivor ve zeka oyunlarında heyecanlı dakikalar yaşayan öğrencilerimiz doğa yürüyüşü sırasında topladıkları malzemelerle sanat atölyesinde çeşitli hediyelik objeler yaptılar. Takım oyunları sırasında yapılan zeytin toplama yarışmasında topladıkları zeytinlerle zeytin kurmasını öğrenen öğrencilerimiz organik tarım etkinliğini öğrendiler. Çeşitli oyun ve aktivitelerden sonra barbekü ile leziz bir öğle yemeği yiyen öğrencilerimiz sınav streslerini biraz olsun üzerlerinden atma fırsatı yakaladılar.