İlkokul Masa Tenisi Kulübü

pinpon

Kulüp Adı: Masa Tenisi Kulübü

Öğretmen Adı: Fatma Özlem GENÇ

Kulüp Amaçları: Takım olabilmeyi başarmak, el – göz koordinasyonumuzu ve çabuk karar verme yetimizi geliştirmek.

Katılım Kriterleri: Çabuk düşünüp çabuk karar verebilen, takım çalışmasına uyum sağlayabilen, el – göz koordinasyonu iyi olan ya da gelişime açık olan, ilgili ve istekli, kulüp kurallarına saygılı öğrencileri bekliyoruz.

Kulüp Üye Sayısı: 10 – 15 arasında öğrenci katılımı olabilir. ( 4., 5. ve 6. sınıf öğrencileri katılabilir. )

Kulüp Kuralları: Öğrencilerin kulüp çalışmalarına düzenli katılması, disiplinli çalışması, yönergelere uyması, birbirlerine saygılı ve takım olarak hareket edebilmesi gerekmektedir.

Kulübün Katılacağı Yarışmalar: İl ve ilçe müsabakalarına katılım sağlamayı planlamaktayız.