İlkokul Dans ve Ritim Kulübü

Kulup_Dans

Öğretmen Adı:  Serap GENCEL & Bihter AYDIN

Kulüp Amaçları: Öğrencilerin, grup bilinci içerisinde sorumluluk duygularını geliştirmeyi ve paylaşmayı öğretmek. Öğrencilerin, sosyal toplum içerisinde kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlamak. Müzik eşliğinde ritmin duygusunu ve koordinasyonunu geliştirmek, vücudun esnekliğini, direncini arttırarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşamı desteklemek. Dans ile ilgili ritim duygusunun geliştirilmesi ile birlikte temel becerilerin kazanılmasını sağlamak, aerobik kapasiteyi güçlendirerek vücudun daha dinamik ve enerjik olmasına katkı sağlayabilmek.

Katılım Kriterleri: Müzik ve ritim duygusuna sahip olmak. Çalışmaya istekli ve yaratıcı olmak, dans ve ritim duygusunu geliştirmeye istekli olmak

Kulüp Üye Sayısı: 8-10 öğrenci. (4. ve 5. sınıf öğrencileri)