stephanie sireilles1

Stephanie SIREILLES

Lise öğrenimini İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesinde tamamladı. Montpellier Paul Valéry Üniversitesi Psikoloji Bölümüne başladı. Çocuk gelişimi ve bilişsel öğrenme üzerine yazdığı tezler ile 2021 yılında mezun oldu. Psikoloji eğitiminin yanında Plastik Sanatlar Yan Dal eğitimi “Technoromanticism” ve “Planetary Art” gibi projelere imza atan modern sanatçı Stéphan Barron ile tamamlayarak sanatçının referans mektubunu almaya hak kazandı. Çift anadal programı kapsamında Toulouse Jean Jaurès Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümüne devam etti ve 2022’de mezun oldu. Fransa’da geçen üniversite yıllarında gastronomiye merak saldı ve mutfak sektöründen geçimini sağladı. Mutfak hobisini İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi- Chef & Owner belgesi ile taçlandırdı. Kişisel ve mesleki gelişimi için seminer ve konferanslara katılmaya devam eden Sireilles, P4C - Philosophy for Children, İstanbul Sinema Akademisi – Psikanaliz & Sinema, Cognitive Behavioral Therapy Practitioner Certificate, REBT Practitioner Certification, Basic Sports Psychology, Mindfulness-based Therapy ve MUN sertifikalarına sahiptir. Stephanie Sireilles Özel Piri Reis Okullarında gerçekleştirdiği stajın ardından 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında mezun olduğu Özel Karşıyaka Piri Reis okullarında Fransızca öğretmeni olarak göreve başladı.