senem kızılkay

Senem KIZILKAY

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Grafik Ana Sanat Dalından 1999 yılında mezun oldu. Prof. Dr. Aytaç Açıkalın’dan “Okulda Öğrenme, Okulda Kalite Yönetimi”, “Okul Ortamında İletişim”, “Velilerin, Öğrencilerin, Öğretmenlerin Geliştirilmesi”, Prof. Dr. Haluk Yavuzer’den “Okul Çağı Çocuk ve Çocuk Psikolojisi”,  Prof. Dr. Ziya Selçuk’ tan “Sınıf Yönetimi ve Eğitim Psikolojisi” eğitimleri ve mesleki sertifikaları bulunan Kızılkay, Ağustos 2012’de bu yana Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında görsel sanatlar öğretmeni olarak çalışmaya başladı. 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarına görsel sanatlar öğretmeni olarak atandı.