sandrine estelle madzo

Sandrine Estelle MADZO

Yaoundé 1 Üniversitesi Sanat, Edebiyat ve Beşeri Bilimler Fakültesi Fransız Edebiyatı (Modern Diller) Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. 2016’dan 2018'e kadar aynı okulda eğitim yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı. 2018 yılında Türkiye’ye geldi. Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümünde ikinci yüksek lisans eğitiminin son döneminde olan Madzo’nun çok sayıda mesleki eğitim sertifikası bulunmaktadır. 2021-2022 yılları arasında çeşitli kurumlarda Fransızca öğretmenliği yapan Sandrine Estelle Madzo, İstanbul Fransızca Öğretmenleri Derneği (APFİ- Association des Professeurs de Français d'Istanbul) ve Uluslararası Fransızca Öğretmenleri Federasyonu (FİPF- Fédération International des Professeurs de Français) üyesidir. Madzo, 2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı itibariyle Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında Fransızca öğretmeni olarak göreve başlamıştır.