rıfat tuncer sandalcı

Rıfat Tuncer SANDALCI

Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesinden 2004 yılında mezun oldu.2005 yılında öğretmenliğe başladı. 2005-2019 yılları arasında çeşitli özel okullarda Türkçe öğretmenliği ve bölüm başkanlığı yaptı. Azmi Varan “Transaksiyonel Analiz, Yaşamın Şekillenmesi”, Özgür Bolat “Etkili Öğrenme Ortamı, Öğrenci Motivasyonu, Mutlu ve başarılı Çocuk”, N Beyin “Duygu ve Bilgi Buluşması, Beynin Cinsiyeti” gibi meslek içi ve meslek dışı birçok seminere katıldı. Diksiyon, zihin haritası, tiyatro, güzel yazı alanlarında çeşitli sertifikaları bulunan ve Dil Derneği üyesi olan Sandalcı 2019 yılında Özel Piri Reis Okullarında göreve başladı.