müge taşçı

Müge TAŞÇI

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesinde Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Bölümü yüksek lisans eğitimini tamamladı.Tezini ‘’Çatışma Çözme Yöntem ve Teknikleri’’ üzerine Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dekanı Abbas Türnüklü İle tamamlayarak uzmanlığını aldı. “Sınıf Yönetimi, Sınıf İçerisinde İletişim ve Problem Çözme Yöntemleri, Pass Etkinlikleri Eğitimi, Çoklu Zeka ve Aktif Öğrenme Eğitimi, Yaratıcı Yazma ve Düşünme Teknikleri” gibi bir çok eğitimin yanı sıra Eğitimde İyi Örnekler Konferansı ve çeşitli sempozyumlarda “Padlet ve Yaratıcı yazarlık güdümlü kitap çalışmalarını meslektaşları ile paylaştı. 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında çalışmaya başladı.