Kütüphane Sorumlusu

monica tunç

Monika TUNÇ

İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesinden mezun olduktan sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü okudu. Aynı dönemde uluslararası ticaret ve finansman üzerine yan dal eğitimi alan Tunç, üniversite eğitiminin ardından İtalya’da LUISS Guido Carli Üniversitesi'nde “Avrupa Çalışmaları” yüksek lisansı yaptı. Atatürk Üniversitesinde Çocuk Gelişimi Ön lisansını tamamladı. Versailles-Paris'te, L'Atelier du Savoir Vivre'de "Görgü Kuralları" atölyesinde eğitim aldı. Fransızca, İtalyanca, İngilizce ve Yunanca bilen Monika Tunç farklı iş deneyimlerinin ardından 2019 yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okulunda Kütüphane Sorumlusu olarak görev yapmaya başladı. Tunç kütüphane görevinin yanı sıra pratik ve teorik olmak üzere görgü kuralları eğitimi vermektedir.