i7

Meltem ŞİMŞEK

Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden 2003 yılında bölüm birincisi olarak mezun oldu. Aynı bölümün Yüksek Lisans programını “Göstergebilimin Fransızca Öğretiminde Kullanımı” tez konusuyla bitirdi.  Kişisel ve mesleki gelişimi için eğitim alanında çok çeşitli seminer ve konferanslara katıldı. Bunlardan en önemlileri 2009 yılında AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı’nın Bulgaristan’da düzenlediği  “Dil ve Öğrenme Bozuklukları” ve 2015 yılında eğitimci Hugues Denisot’nun verdiği “Eğlenceli etkinliklerle Fransızca Öğretimi” adlı seminerlerine katılımı oldu.  Mesleğinde 13 yılını geride bırakan Meltem Şimşek Özel Piri Reis Okulları’nda 2006 yılından beri görev yapmaktadır.