melis imeceler

Melis İMECELER

Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’ndan 2004 yılında mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne devam etmektedir. 2004 yılından bu yana özel okullarda sınıf öğretmenliği, zümre başkanlığı, eko-okul koordinatör öğretmenliği yaptı. Ege Üniversitesi’nin yürüttüğü “Okullarda Uygulanan Öğretim Modelleri Araştırma Projesi” başta olmak üzere sürdürülebilirlik, enerji, küresel ısınma ve biyolojik çeşitlilik konularında pek çok projenin yanı sıra LÖSEV, TEMA ve Ege Orman Vakfı bağış kampanyalarında toplumsal çalışmalarda bulundu. Dijitalleşmenin Eğitim– Öğretim, Sosyal Hayattaki Önemi, 21. Yy’da Öğretmen Olmak, 9 Farklı Karakter Eğitimi, Öğrenme Stilleri, Analitik ve Global Öğretmen Olmak, Etkili ve Güzel Konuşma, Beden Dili, Diksiyon, Marka Kültürü Yaratmak sertifikalarının yanında çok sayıda meslek içi ve meslek dışı sertifikaları bulunan İmeceler, 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.