macide selten

Macide SELTEN

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Öğretmenliğe 2007 yılında Kocaeli'de başladıktan sonra Kocaeli ve İzmir'deki özel okullarda farklı düzeylerde İngilizce öğretmenliği yaptı. Çok sayıda meslek içi ve meslek dışı eğitim sertifikaları bulunan Macide Selten, ayrıca JMUN, World Scholar’s Cup ve Destination Imagination gibi pek çok ulusal ve uluslararası yarışma ve konferansa öğrenci hazırlayıp katıldı. 2014'te Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları'nda İngilizce öğretmeni olarak göreve başlayan Selten, öğretmenliğin yanı sıra İngilizce İngilizce Bölüm Başkanlığı görevini yürütmektedir.