Bilgisayar Öğretmeni

HÜSEYİN İNAN AKBAL

Hüseyin İnan AKBAL

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden 2018 yılında mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini yine aynı üniversitede 2021 yılında tamamladı. Çalışma hayatına 2015 yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ nde gönüllü öğretmen olarak başladı. 2019 yılında 1. Uluslararası Bilim, Eğitim, Sanat ve Teknoloji Sempozyumu (UBEST-2019)’ nda “Akustik ve Elektronik Enstruman Seslerinin Çoklu Ortam Ses İlkesi Açısından İncelenmesi” çalışmasıyla araştırmacı konuşmacı olarak katıldı. FLL (First Lego League) takım koçluğu, Jr. FLL yarışmalarında ise jüri üyeliği ile takım koçluğu yapan ve çok sayıda meslek içi ve meslek dışı eğitim sertifikaları bulunan Akbal, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında göreve başladı.