fatma nilüfer perek erkal

F. Nilüfer PEREK ERKAL

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalından 1998 yılında mezun oldu. Ankara’da özel okullarda ölçme- değerlendirme uzmanlığı ve müdür yardımcılığı yaptıktan sonra İzmir Özel Türk Koleji’nde Ölçme Değerlendirme Merkezinin kurulması ve gelişmesi çalışmalarını yürüttü. 20 yıl boyunca Ölçme Değerlendirme Merkezi Yöneticiliğini yapan Erkal, ölçme değerlendirme, öğrenci takibi, öğretmeni işbaşında yetiştirme gibi konularda pek çok seminer verdi. Erkal, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılında Özel Piri Reis Okullarında Ölçme- Değerlendirme Uzmanı olarak görev yapmaya başladı.