essra

Esra TÜRKMEN

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden program birincisi ve yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. 2021 yılında başladığı Ege Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Öğrencilik yıllarında rehberlik ve araştırma merkezlerinde, çeşitli eğitim kurumlarında stajyer olarak çalışmalara katıldı. Mezun olmasının ardından İzmir’de bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde görev yaparak çocuklarla ve ailelerle çalışmalarını sürdürdü. Oyun terapisi, kısa süreli çözüm odaklı terapi, çocuk değerlendirme testleri gibi alana dair çeşitli eğitimler alan Esra Türkmen, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Karşıyaka Piri Reis okullarında çalışmaya başladı.