i33

Esra SAATLİ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalından 2007 yılında mezun oldu. 2009 yılında Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Yaratıcı Drama Eğitimi Yüksek Lisans Programını tamamladı. Aynı yıllarda Abant İzzet Baysal Üniversitesinde ücretli öğretmen olarak görev aldı. 2008-2011 yılları arasında Ankara Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Antropoloji Bölümü Yaşam Bilimleri Okulu’nun kuruluşunda ve çalışmalarında eğitmen olarak yer aldı. Oluşum Drama Enstitüsü Yaratıcı Drama Liderliği Sertifikası’nın yanı sıra pek çok meslek içi ve meslek dışı sertifikası bulunan Karagöz, 2009 yılından bu yana Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.