ecem altıparmak

Ecem ALTIPARMAK

2018 yılında Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitenin Aile Danışmanlığı Bölümündeki yüksek lisansını “Ebeveyn Tutumları ile Çocukların Sosyal Beceri Düzeyleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” adlı projesi ile 2020 yılında bitirdi. Ebru Şalcıoğlu’ndan Bilişssel Davranışçı Terapiler eğitimi, Çocuk Değerlendirme ve Dikkat testleri, MMPI Kişilik Testi, Eğitim ve Rehberlikte Enneagram Kişilik Modeli eğitimi gibi çeşitli eğitimlerini aldı. 2018 yılından bu yana İzmir'deki çeşitli eğitim kurumlarında okul psikoloğu ve psikolojik danışman olarak görev yapan Altıparmak Eylül 2022’de Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında çalışmaya başladı.