deniz gençoğlu

Deniz GENÇOĞLU

Celal Bayar Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Aynı üniversitede 2006 yılında tezsiz yüksek lisansını tamamladı. Devlet okullarında,  dershanelerde, çeşitli özel okullarda çalışan, LGS ile üniversiteye hazırlık soru bankası, föy ve yaprak test yazımı yapan Gençoğlu; çalıştığı kurumlarda yöneticilik, zümre başkanlığı, tören komitesi başkanlığı, tiyatro danışman öğretmenliği görevlerinde bulundu. Özgür Bolat “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?”, Yavuz Samur “Dijital Çağda Çocuk Yetiştirmek”, Mario Levi “Kelimelerin Gücü”, “Proje Tabanlı Eğitim, Öğrenci Koçluğu ve Danışmanlığı, Düşünme Becerileri, Yaratıcı Drama” gibi pek çok mesleki seminere ve kişisel gelişim seminerine katıldı. Son üç yıldır anaokulundan başlayıp ilköğretim tüm seviyelerde hazırlanan STEAM kitaplarının düzeltmesine katkı sağlayan Gençoğlu, 2023 yılından itibaren Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı.