anıl barış yavuzdoğan

Anıl Barış YAVUZDOĞAN

Hacettepe Üniversitesi Fransız Dili Öğretmenliği Bölümünden 2015 yılında mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. Fransa'nın Metz şehrinde bulunan Université de Lorraine bünyesinde derslere katılarak tez çalışması yaptı. Uni-Prep Institute onaylı TESOL ve TEFL diplomalarına da sahip olan Anıl Barış Yavuzdoğan, yabancı dil öğretimi üzerine bir çok eğitime ve sertifika programına konuşmacı ve dinleyici olarak katıldı. Yavuzdoğan, İzmir Fransızca Öğretmenleri Derneği (APFİZ) ve Hacettepe Üniversitesi Hayvan Hakları ve Doğayı Koruma Topluluğu (HAYDOK) üyesidir. 2015 yılından bu yana çeşitli dershaneler, dil kursları ile özel okulların ilkokul, ortaokul, lise kademelerinde İngilizce ve Fransızca öğretmenliği yapan Anıl Barış Yavuzdoğan Eylül 2022’de Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında Fransızca öğretmeni olarak göreve başlamıştır.