Projeyi okula anlattılar

30 Ekim 2018

IMG_1588

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu öğrencileri Topluluk Bahçesi Projesi kapsamında arkadaşlarına edindikleri bilgileri aktardı.

Özel Piri Reis Okulları ve İzmir Özel Saint Joseph Lisesi öğrencilerinin Kültürpark’ta ortaklaşa yürüttüğü “Topluluk Bahçesi Projesi”nin ikinci aşamasında Karşıyaka Piri Reisliler projeyi arkadaşlarına anlattı. Sabah töreni ardından fen bilimleri öğretmeninin tüm okula proje hakkında bilgi vermesinin ardından 4, 5 ve 6. sınıflardan görevli öğrenciler edindikleri bilgileri birer cümle ile arkadaşlarına aktardı. Öte yandan fen bilimleri derslerinde öğretmenler tarafından hazırlanan ve içerisinde bahçe ilgili bilgilerin bulunduğu broşürler öğrencilere dağıtılırken yükseltilmiş sebze yataklarının doldurulması ve kompost yapımı video eşliğinde öğrencilere anlatıldı.