·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Ortak bir dil yaratmayı tartıştılar

22 Ekim 2018

IMG_1384


Birleşmiş Milletler Örgütü’nün öğrenci simülasyonu olan JMUN (Junior Model United Nations) konferansına katılan Piri Reisliler yaşıtlarıyla küreselleşme ve dünya için ortak bir dil yaratmayı tartıştı.

 

Özel Piri Reis Okulları JMUN Kulübü öğrencileri Hisar Okullarında bu yıl 13. kez düzenlenen, Birleşmiş Milletler Örgütü’nün öğrenci simülasyonu olan JMUN (Junior Model United Nations)’a katıldı. Öğrencilerin “Küreselleşme, Dünyada Ortak Bir Dil Yaratma” temasını masaya yatırdığı konferansta Hindistan’ı temsil eden Karşıyaka Piri Reis Okullarından Derin Şanlı “Uyuşturucu ve Suç”, Lydie Maine “Sağlık”, Cem Tuna Fındık “Kentleşme”, Alp Binoğlu “Sürdürülebilirlik”  Dila Devamlı ise “Eğitim” komitelerinde görev yaptı. Lale Şenaydın “Gençlik ve Cinsiyet” komitesinde delege olmanın yanında, Hindistan Büyükelçisi görevini de yürüttü.

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarından Corentin Richards ve Ekin Küçük “İnsan Hakları Komitesi”nde, Deniz Canlı ve Derin Erkabadayı “Danışma Paneli”nde, Mehmet Ali Helvacıoğlu ve Denisa Şengezener ise “Ekonomik ve Sosyal Konsey”de Dünya Bankası ve BM Kalkınma Programı (UNDP) delegesi olarak görev yaptı.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img