Kızılay Haftası kutlandı

08 Kasım 2019

IMG_7656

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri, Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı. 28 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, 2. sınıfların sabah töreninde Kızılay hakkında farkındalık yaratmak amacıyla hazırladığı sunum ile başladı. Sınıflarda gerçekleştirilen “Kızılay İçin Neler Yapabilirim?” adlı yaratıcı drama etkinliğinin ardından Türkiye Kızılay Derneği İzmir Şube Başkanlığı İlk Yardım Eğitim Merkezi Müdürü Çağatay Delen'in ilkokul öğrencilerine yönelik "İlkyardım" konulu semineri de yer aldı. İlk yardımın önemi ve acil durumlarda alınabilecek önlemlerin anlatıldığı seminer öğrencilerin soruları ile sona erdi.