İskelet güzellik yarışması

28 Ekim 2019

IMG-3045

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları 6. sınıf öğrencileri fen bilimleri dersindeki “Destek ve Hareket Sistemi” ünitesini iskelet güzellik yarışması düzenleyerek işledi.

6. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri derslerinde öğrendikleri "Destek ve Hareket Sistemi" konusuyla ilgili çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler. Ünite kapsamında kağıttan iskeletler hazırlarken iskelet yapısı hakkında detaylı bilgiler edinen öğrenciler diğer yandan da hareket sistemi hakkında çeşitli incelemeler yaptı. Dersin son aşamasında iskeletlere hazırladıkları kağıttan kıyafetleri giydiren öğrenciler koridorda açtıkları sergi ile bilgilerini başka sınıflardaki arkadaşları ile paylaştı.