Genç hanımlar ve beyler restoranda

22 Kasım 2021

1

Piri Reisli öğrenciler hayatları boyunca kullanacakları görgü kurallarını erken yaşlarda alışkanlık haline  getirmeyi amaçlayan “Görgü Kuralları” eğitimini tamamladı.

Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında öğrencilerin çevrelerine saygılı bireyler olmaları, nerede nasıl davranacaklarını öğretmek amacıyla uygulanan “Görgü Kuralları Dersi” kapsamındaki masa kültürü ve düzeni eğitimi tamamlandı.

Anaokulu hazırlık sınıflarından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin yemekte nasıl davranmalarını gerektiğini derste teorik olarak öğrenmeleri ile başlayan eğitim okulda oluşturulan “Le Petit Poucet” adlı restoranda öğrendiklerini uygulamaları ile sürdü. Masa kültürü ve düzeni eğitimi 8. sınıf öğrencilerinin balık yeme sanatı ile ilgili öğrendiklerini pratiğe dökmeleri ile sona erdi.