Dedektifler iş başında

24 Şubat 2022

TRN_0564

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri kütüphane etkinlikleri kapsamında büyüteç yardımıyla inceledikleri bilmeceyi çözerek kitaba ulaştı.Öğrencilerde okuma farkındalığı yaratmak, değişik etkinliklerle okuma sevgisini arttırmak ve dinleme becerilerini geliştirmek amacıyla kütüphane tarafından "Bir Büyüteç Bir Kitap" adlı etkinlik düzenlendi.Etkinlik kapsamında öğrenciler, sabah töreninde yanlarında getirdikleri büyüteç yardımıyla kendilerine sorulan bilmeceyi çözmeye çalıştı. Bilmeceyi çözerek Sürdürülebilir Yaşam Projesiyle ilgili kitabın farklı bölümlerine ulaşan öğrenciler gün boyunca hikayenin çözümünü yaptı. Etkinlik 7. dersteki okuma saatinde hikayenin tamamının öğrencilere okunmasıyla sona erdi.