Bu işte bir tuhaflık var

28 Şubat 2019

TRN_1178

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları ana sınıfı öğrencileri Salı günü iki farklı etkinliği bir arada gerçekleştirerek eğlendi.

Anaokulunun geleneksel karnavalı sabahtan başlayan tuhaflıklar nedeniyle “Tuhaf Karnaval”a dönüştü. Karnaval nedeniyle okula değişik kostümler ile gelen minik öğrenciler sabah kahvaltısında çıkan çorbayı pipetle içti. Tuhaflıklar gün boyu derslerde de sürdü. Müzik öğretmeni dans dersi yaptı, sınıfları karıştıran satranç öğretmeni derse inşaatlarda kullanılan baret ile geldi, Fransızca öğretmenleri yer değiştirdi. Sınıftaki eşyaların yerlerinin değişmesinin ardından uyku saatinde ayakkabılar kayboldu. “Mardi Gras” nedeniyle Fransızca öğretmenleri ile birlikte krep hamuru hazırlayan öğrencilerin günü ikindi kahvaltısının ardından defile ve danslarla sona erdi.