Anaokulunda tuhaf bir gün

27 Şubat 2020

IMG_1829

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları anaokulu öğrencileri Salı gününde iki farklı etkinliği bir araya getirerek eğlendi.

Anaokulunun geleneksel karnavalını okulun yıllık projesi olan “Kutu Kutu Ekoloji (Eco- Jeux)” ile birleştiren etkinlik sabah saatlerinde başlayan tuhaflıklar nedeniyle “Tuhaf Karnaval”a dönüştü. Minik öğrenciler okula evlerinde atık malzemelerden hazırladıkları kostümlerle gelerek sabah sporuna katıldı. Sporun ardından önlerine çıkan zorlu engelleri aşarak sınıflarına giren öğrenciler sınıfta ters duran masa ve sandalyeleri gördü.

Sabah kahvaltısında pipetle çorba içen minik öğrenciler gün içerisinde tuhaflıklarla karşılaştı. Derslere farklı farklı öğretmenler geldi, sınıfları şaşıran satranç öğretmeni piyonları ters dizdi, sınıftaki eşyaların yerleri değişti. Gün içerisinde karşılaştıkları tuhaflıklar karşısında çok eğlenerek keyifli bir gün geçiren minik öğrenciler oynadıkları oyunların ardından Fransızca şarkılar söyledi. İkindi kahvaltısında “Mardi Gras” nedeniyle Fransızca öğretmenleri ile birlikte krep hamuru yapan minikler kırmızı halıda yaptıkları defilenin ardından dans ederek günü tamamladı.