59 öğrenci 59 diploma

29 Eylül 2017

delf diplomaları verildi

DELF sınavında başarılı olarak diploma almaya hak kazanan 59 öğrencinin diplomaları verildi.
Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarından geçen öğretim yılında DELF (Diplôme Elémentaire de Langue Française – Fransızca Yabancı Dil Diploması) sınavlarına A1, A2 ve B1 düzeylerinde giren öğrencilerin tamamı başarılı oldu.
Fransız Kültür Merkezinde Mayıs ayında yapılan sınava giren 59 öğrencinin diplomaları kültür merkezinde verildi. Fransız Milli Eğitim Bakanlığının, Fransızca öğrenen yabancıların yetkinliklerini belgelemek için verdiği resmi ve uluslararası diploma olan DELF (Diplôme Elémentaire de Langue Française – Fransızca Yabancı Dil Diploması) sınavlarına 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri A1, A2 ve B1 düzeylerinde katılabiliyor.