Sınıf Öğretmeni

Esra KARAGÖZ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’ndan 2007 yılında mezun oldu. 2009 yılında Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Yaratıcı Drama Eğitimi Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. Aynı yıllarda Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde ücretli öğretmen olarak görev aldı. 2008-2011 yılları arasında Ankara Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Antropoloji Bölümü Yaşam Bilimleri Okulu’nun kuruluşunda ve çalışmalarında eğitmen olarak yer aldı. Oluşum Drama Enstitüsü Yaratıcı Drama Liderliği Sertifikası’nın yanı sıra pek çok meslek içi ve meslek dışı sertifikası bulunan Karagöz, 2009 yılından bu yana Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.