Meclis başkanı seçimi yapıldı

30 Ekim 2017

IMG_8740

ÖZEL Karşıyaka Piri Reis Okulları Okul Meclis Başkanlığı Seçimleri 23 Ekim 2017 Pazartesi günü yapıldı. Sandıktan 59 oy alan Tolga Kalkan ile 47 oy alan Yasemin Toktaş çıktı.

Öğrencilerin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek amacıyla her yıl düzenlenen “Okul Meclis Başkanlığı Seçimi” yapıldı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen seçim yarışı sınıf temsilcilerinin seçimi ile başladı. Seçilen sınıf temsilcilerinden başkanlığa aday olanlar koridorlara afiş asarak propagandalarını yaptı. Pazartesi günü yapılan seçimin sonunda 4/B’den Yasemin Toktaş 47 oy ile İlkokul Meclis Başkanı,  8/A’dan Tolga Kalkan ise 59 oy ile Ortaokul Meclis Başkanı seçildi.