Kukla ekibi Ankara’dan ödülle döndü

17 Nisan 2018

IMG_0914

Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen kukla festivaline katılan Karşıyaka Piri Reis Okulları, “En İyi Afiş Tasarım Ödülü” ile geri döndü.

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları Kukla Ekibi Pirionette, Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen kukla festivaline bu yıl 3. kez katıldı. İstanbul Galatasaray, İstanbul Küçük Prens, İzmir Tevfik Fikret, Ankara Tevfik Fikret ve Bursa Altınşehir Okullarının katıldığı festivalde ekip Inspiration Art Kulübü öğrencilerinin hazırladığı kuklalar ile “Blanche Neige et les 6 Naines” (Pamuk Prenses ve 6 Cüceler) isimli kukla oyununu sergiledi. Sergiledikleri oyun ile büyük beğeni toplayan ekip ayrıca “En İyi Afiş Tasarım Ödülü”ne layık görüldü. Ekibe ödülü veren Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi Bruno Delvallée, Piri Reislileri yaptıkları çalışmadan dolayı tebrik etti.