·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Karşıyaka Piri Reis’e iki ödül

20 Mart 2019

IMG-20190320-WA0001


Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri Özel Saint Benoît Fransız Lisesi’nde düzenlenen şarkı yarışmasından iki ödülle döndü.

İstanbul Özel Saint Benoît Lisesi tarafından Frankofoni Haftası kutlamaları kapsamında Frankofon eğitim kurumları arasında bu yıl üçüncü kez düzenlenen "Chante! Chante! Chante! Fransızca Şarkı Yarışması”na katılan Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri rakiplerini geride bıraktı. İki aşamalı olarak yapılan yarışmanın 19 Mart 2019 Salı günü yapılan finallerine Türkiye genelinde 9 okulun öğrencileri davet edildi. Final yarışmasında Karşıyaka Piri Reis’i İpek Egeli, Dilara LinaTopaslan, Lale Şenaydın ve Zeynep Deniz Taşkıran temsil etti.

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter’in başkanlığını yaptığı ve aralarında ünlü sanatçı ve tv sunucularının da bulunduğu jüri önünde yapılan finalde Serge Lama'nın "Je suis malade" şarkısını seslendiren Zeynep Deniz Taşkıran ortaokul kategorisinde 1.’liği kazanırken Joe Dassin'in "Aux Champs-Elysées" adlı şarkısını seslendiren İpek Egeli de ilkokul kategorisinde 2. oldu.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img