Hazırlık sınıfları uzay partisinde

12 Aralık 2018

IMG-20181212-WA0004

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları anaokulu hazırlık öğrencileri dostları Pöti, Dede ve Astro ile uzay partisine katıldı.

Anaokulunun hazırlık sınıfı öğrencileri “Kitaptan Çıkan Dünya Projesi” kapsamında hayvan hakları çocuk hakları, toplumsal yaşam, görgü kuralları ve uzay konularını dört ayaklı dostları Pöti, Dede ve Astro aracılığı ile öğrendi.

Tüm dersleri Yazar Gökçe Gökçeer’in yarattığı üç masal kahramanıyla geçiren minikler           Pöti, Dede ve Astro’dan gelen mektuplar aracılığı ile okuma-yazmaya hazırlık çalışmaları, sanat, matematik çalışmaları yaptı. Heyecan dolu üç hafta boyunca kimi zaman koridordaki pati izlerini takip ederek gizlenen kemikleri bulan kimi zaman da sınıftaki gizemli mektuplarla heyecanlanan öğrenciler son olarak bir veteriner hekim ile evcil hayvanların bakımı hakkında söyleşi yapma fırsatı buldu.

Keşif dolu üç haftanın sonunda Astro tarafından uzayda hazırlanan gezegenler arası bir pati partisine katılan öğrenciler kahraman dostlarıyla doyasıya eğlendi.