·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Hayvanları Koruma Günü oyunlarla kutlandı

04 Ekim 2017

IMG_8222


Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri Hayvanları Koruma Günü’nü çeşitli gezi ve etkinliklerle kutladı.
Belirli gün ve haftaların yaratıcı drama yöntemi ile kutlanması çalışmaları kapsamında 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri Hayvanları Koruma Günü nedeniyle “Arkadaşım Hayvanlar” adlı etkinliği gerçekleştirdi.
Öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak,hayvan haklarına saygı duyarak onları korumalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 2. Sınıf öğrencileri sabah töreninde Türkçe ve Fransızca sunum yaptı. “Eşini Bul” oyunu ile başlayan "Karada, Denizde ve Havada Yaşayan Hayvanlar" konulu drama etkinliği ise pano çalışması ile sona erdi.
İlk gezi hayvan barınağına
Öte yandan hazırlık sınıfı öğrencileri ilk gezilerini Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bayraklı Hayvan Barınağı’na yaptı. Evlerinden getirdikleri mamaları barınakta yaşayan hayvanlara veren minik öğrenciler barınağın maskotu Hektor ileo ynadı. Bu yılın proje çalışması "Doğanın Keşfi" konusuna bağlı olarak Ekim ayı boyunca “Hayvanlar” temasını işleyecek olan minik öğrenciler hayvan hakları, sokak hayvanları, ilginç hayvanlar, nesli tükenen ve tükenmekte olan canlılar konusunda bilgi sahibi oldu.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img