Barkod avı yerli malı

13 Aralık 2019

7

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları, Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası’nı barkod avlama oyunu ile kutladı.

Türk mallarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte sabah törenini eğlenceli bir şarkı ile tamamlayan öğrencilere sınıfların çıkarken Türk barkodları kullanılarak hazırlanan bulmacalar verildi. Sınıfta çözdükleri bulmacanın yönlendirmesiyle fuaye alanında toplanan öğrenciler önce burada bulunan dev barkodu ardından da barkodun gösterdiği ipuçlarını takip ederek Türk barkodlu mandalinaya ulaştı. Öğrenciler hep birlikte oynadıkları bu oyunun ardından sınıflarında evlerinden getirdikleri yiyeceklerle kutlama yaptı.