simge karanık

Simge KARANIK

Ege Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden 2006 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü yüksek lisans derslerine devam etti. 2020 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılından itibaren İzmir ve İstanbul’da çeşitli özel okullarda okul psikolojik danışmanı olarak görev yaptı. Aile ve Çift Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Travma ve EMDR Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, çocuk ve ergenlerle bilişsel ve ruhsal değerlendirme çalışmalarını içeren uygulamalar gibi çeşitli eğitimlerini tamamlayan Simge Karanık 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında göreve başladı.