İtalyanca Öğretmeni

o26

Elif Özyürek Taşkale

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 2009 yılında mezun oldu. Öğretmenliğe öğrencilik yıllarında TEGEV’de gönüllü öğretmenlik yaparak başladı. Ayrıca o yıllarda İtalya’da Palazzo Spinelli Güzel Sanatlar Okulu’nda Türk öğrenci ve profesörlere çevirmenlik yaptı. İzmir’de çeşitli okullarda çalıştı. İngiltere Nord Anglia International Dil Sertifikası, İtalya Europass Studi Europeo Dil Sertifikası, ILS Institute of Language Studies Genç Öğrencilere Eğitim Sertifikası bulunan Özyürek 2012 yılından bu yana Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında İtalyanca öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

©2021 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.