TRN_8311

Büşra ARPACIOĞLU

İsviçre ve Fransa’da ilk ve orta öğrenimini tamalayan Arpacıoğlu, ardından Türkiye’ye döndü. İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi’nden mezun oldu. Fransa Lumière Lyon II Üniversitesi Anadal “Sciences du Langage (Dilbilimi)”, Yan Dal “Médiation Culturelle et Communication (Kültürel Aracılık ve İletişim)” Bölümü’nden Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yatay geçiş yaparak Radyo Televizyon Sinema Bölümünden mezun oldu. Fransızca yeminli tercümanlık vasfıyla birçok çeviri görevinde yer aldı. Meslekiçi ve meslek dışı pek çok sertifikaya sahip olan Arpacıoğlu, bir süre İzmir’de bulunan yabancı firmalarda çaıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümünden birincilikle mezun olan Arpacıoğlu, Eylül 2017’den bu yana Piri Reis Okullarında Fransızca Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

©2021 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.