Yemek Hizmetleri

Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde kilit rol üstlenen eğitim sektöründe; okullardaki eğitim faaliyetinin en iyi koşullarda devamına yönelik gerekli destek hizmetlerinin organize edilmesi; okul yönetimlerini, öğrencileri ve aileleri yakından ilgilendiren önemli bir karardır.

Sodexo’nun farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin beslenme alışkanlıklarındaki hataların düzeltilmesi ve dengeli beslenmenin bir yaşam biçimi haline getirilmesine yönelik özel çalışmalarıyla hem okul idaresine hem de ailelere çocuklarının doğru beslenmesi konusunda yardımcı olmaktadır.

Mutfak dizaynından, seçilen ekipmana; restoran düzeninden, yemek sunumuna; kullanılan ürünlerin kalitesinden, bu ürünlerin doğru koşullarda saklanmasına; en sağlıklı ve hijyenik koşullarda gıda hazırlık süreçlerinden, öğrenci ve öğretmenlerle iletişime kadar pek çok detayı aynı anda gözeten Sodexo, Türkiye’deki saygın referanslarının da katkısıyla eğitim sektörünün dünya üzerinde en çok tercih ettiği çözüm ortağı konumundadır.

Ortaokuldan itibaren kantine erişim sağlayan öğrencilerimize paketli ürün satılmamakta, öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerini desteklemek amacıyla okulda taze olarak hazırlanan ürünler ve meyveler öğrencilerimize sunulmaktadır.

Aylık yemek listesi

Aylık yemek listesi için tıklayınız.

©2018 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.