WORLD SCHOLAR’S CUP

Kulup_Delf

Öğretmenin Adı: Emel ÜSTÜN-Gülce AKTAŞ

Kulüp Amaçları: Münazarayı tanımak, münazara tekniklerini öğrenmek, başkalarının fikrini dinlemek ve fikirlerini doğru bir biçimde savunup kabul ettirebilmek, İngilizce konuşmak, İngilizce kelime bilgisini geliştirmek.

Kulüp Katılım Kriterleri:

• 5,6,7.  sınıf öğrencisi olmak.
  • İngilizceye konuşma, yazma, anlama ve dinleme becerilerinde hâkim olmak, ya da kendini geliştirmeye açık olmak, araştırma yapmaya istekli olmak ve güncel olayları takip etmek.

Kulüp Üye Sayısı: 8-12 öğrenci

Kulüp Kuralları: İngilizce konuşmak, verilen görevleri zamanında, titizlikle yerine getirmek.

Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Yarışmaya katılım ücreti öğrencilerimiz tarafından karşılanacaktır. Bölgemizde yapılacak olan elemelerde başarılı olmamız durumunda yurt dışında düzenlenecek olan etaplarda katılım, yol ve konaklama masrafları yine öğrenciye ait olacaktır.

Kulübün Katılacağı Yarışmalar: World Scholar’s Cup

©2018 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.