Kayıt Bilgilendirme

Kayıt Bilgileri

• Kayıt işlemleri hafta içi her gün 09.00 – 17.00 saatleri arasındadır.

• Okulla ilgili bilgi almak isteyen aday velilerimizin 0 (232) 362 47 48 numaralı telefondan randevu almaları rica olunur.

• Kayıtlarımız anaokulu ve 1.sınıflarımızda ön görüşme ile yapıldığından görüşmeye gelirken öğrencimizi de getirmenizi rica ederiz. Böylece Rehber öğretmenlerimiz ön görüşmeyi de yapacaklar ve öğrenci görüşmesi için ayrıca gelmenize gerek kalmayacaktır.

• Kayıt için okulda bilgi formu doldurulmalı ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi getirilmelidir.

Anaokulu ve 1.sınıflar :

• Kayıtlar  aşağıda belirtilen yaş tablosuna göre yapılacaktır.

• 1. sınıflarımızda kontenjan sınırlıdır.

2017-2018 YAŞ KAYIT TABLOSU

kayittakvimi

Ara sınıflar (2– 8) :

• Ara sınıflarımıza; aday kayıt sonrası yapılacak olan Fransızca (yazılı-sözlü), Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi (veya Fen ve Teknoloji-Sosyal Bilgiler) derslerinin yazılı sınavlarından başarılı olanlar, mülakatla kontenjan doğrultusunda kesin kayıt yaptırabileceklerdir.