Fransızca Uzman Öğretici

Vefa SOYCAN

2000 yılında Azerbaycan Diller Üniversitesi Fransız Filolojisi ve 2001’de Strasbourg II Üniversitesi’nde Fransız Dili Öğretmenliği Mastır Eğitimini yaptı. Azerbaycan’da Fransa Büyükelçiliği dahil olmak üzere farklı yabancı ve yerli şirketlerde görev aldıktan sonra 2008 yılında Işıkkent Eğitim Kampüsü'nde Fransızca Öğretmeni olarak çalıştı. Fransız Kültür Merkezi ve APFİZ tarafından verilen Delf A1-B2 Sınav Yetkilisi Sertifikası yanı sıra çok sayıda sertifikaları bulunan Soycan bir süre öğretmenlik ve yeminli tercümanlık çalışmalarına serbest olarak devam ettikten sonra 2014-2017 yıllarında Fransız Kültür Merkezi’nde ve aynı zamanda Küçük Kulüp Anaokulları’nda ve UKEB İlkokulu’nda Fransızca Öğretmenliği yaptı.

J'ai obtenu une licence en philologie de la langue française à l'université des langues d'Azerbaïdjan et une maîtrise en FLE (français langue étrangère) à l'université de Strasbourg II. J'ai ensuite travaillé dans diverses entreprises en tant que traductrice. Puis, j'ai enseigné le français au collège Isıkkent Eğitim Kampüsü, à l'Institut Français d’Izmir, à l'école maternelle Küçük Kulüp et à l'école primaire UKEB.